• Кошик порожній!

Приймаємо дзвiнки

Пн-Сб: з 10:00 - 18:00
  • Кошик порожній!

Зліт підводних мисливців червень 2013 22-23 червня

 

Звіт зльоту katrangun літо 2013

 

УРА! Ура! УРА! Пройшов наш перший зліт. Пройшов більш ніж вдало - просто чудово.

 

Була і хороша погода, і риба, і раки, і вдала компанія, цікаве спілкування, і навіть багато лісових дарів. Присутність новачків і професіоналів і любителів зробили зліт різнобічним. Всі поділилися досвідом порадами і навиками один з одним. Нас зібралося близько 20 чоловік учасників конкурсу підвох в повному обмундируванні і з друзями людей вийшло близько 30. Погода дуже порадувала своїм сонцем і відсутністю опадів. Хоча вночі і був невеликий дощ, хто вранці прокидався - не відчули цього. Природа дуже красива. Деякі люди ходили в ліс за ягодами, які були дуже смачні і БЕЗ ГМО. Величезні кущі малини розкинулися по великим ділянкам лісу.

Приїхавши на місце, розбили табір і пішли купатися. Вода була дуже теплою. Прозорість води мінімум півтора метра, а подекуди сягала 3-4 метрів. Після була побудова учасників зльоту. Важливим було пояснення правил техніки безпеки при реєстрації кожного підводного мисливця і перевірка спорядження на наявність сигнальних буїв. Після була оголошено - в воду, і хлопці почали одягати обмундирування. Якого тільки спорядження різноманітного ми не побачили: Рушниці Перун системи Зелінського майстра Хлєбнікова, Рушниці системи Зелінського виконання майстрів Королевського. Рушниці буржуйка Плавун - було помічено у паня початкового рівня підготовки, з яким як і всім початківцям підступу допомогли спорядити, пояснити як користуватися, а Валера Про проводив індивідуальні та загальні майстер класи. Також були Зелінка майстрів, яких не можу визначити з фото: Була Зелінка майстер Віктора Говорунова.

Також підступ Женя представив дві Зелінка свого виробництва і поділився досвідом, як робити підводну рушницю своїми руками, але не тільки рушниці, а й лопаті склопластикові і майстрові ліхтарі які на одному рівні по характеристикам, а в чому то і краще ліхтарів хантер про лайт. Наговорившись про переваги того чи іншого спорядження для ПО, обмінявшись досвідом все підступи пішли введення на полювання. Хто на човнах, хто уздовж берега, хто недалеко від берега.

Після полювання хлопці прибували на берег: Риби багато не було ... підстрелили тільки одного судака, і у багатьох хлопців упало настрій ... вся ця природа погода і розповіді потемніли ... Але з прибуттям всіх підступів приїхало багато раків і все знову повеселішали і почали варити раків і юшку з судака і раків. Кожен підвох хотів готувати за своїм рецептом вуха після чого почалися неабиякі баталії: хто досвідченіший, хто краще, хто розумніший, хто кращий, але є те хотілося і слава богу все заспокоїлися, визнали, що рецепти і досвід кожного мають свої переваги і кожен для себе дізнався щось нове, а не залишився при своїй думці і почали готувати вечерю. Кожен вніс в святкову вечерю свою родзинку, і все взяли в готуванні участь. Хтось зібрав дрова, хтось поклав кріп, хтось перевертав кришку, хтось колотив, хтось стежив щоб вода кипіла і не википала, хтось посолив і загальна вуха і варені раки стали витвором і надбанням всіх підвох. Вечеря була дуже смачним, а практично повна відсутність комарів розтягнуло його до глибокої ночі. Половина підвох побрели на нічне полювання, а половина заснула.

Я сам пішов спати ... як через дві години будить мене два підступу і кажуть треба зважити рибу. При слові зважити мій сон швидко пройшов, а від побаченого Я довго ще не міг заснути: Сазан вагою понад 6 кілограмів ледве тримався в руці. Судак вагою понад 2,2 кілограма теж дуже залікова рибка. На ранок ми готували наші рибки. Готуємо юшку по рецепту дівчата Іри. Стейки з Сазана морква, картопля, і т.д. Багато брали участь, багато допомагали. Юшка була супер ... Нагодували навіть сусідніх відпочиваючих туристів. Далі був майстер клас від Валери Про по обробці риби і копчення риби на дикій груші.

Побачене і спробуване довго залишиться в моїй смакової пам'яті. Одним словом, їжа королів. Така смачна скоринка, приємний аромат диму, корочка хрумтить, а ніжне біле м'ясо філе судака просто зупиняє світ навколо тебе як сирки данісімо. Загалом, Валері Про велике СПАСИБІ!

Далі було підведення підсумків зльоту і вручення призів:

Перше місце - Лопаті С4 сазан більше 6 кг

Друге місце - Ніж Маресьєв снейк Судак 2,2 кг

Третє місце - жилет розвантажувальний судак 2 кг

Четверте місце - буй сик саб і швидкознімний грузик

Після було закриття зльоту і всі ми з хорошим настроєм поїхали додому. Спасибі всім всім-всім, хто брав участь до нових зустрічей.

Відео звіт про наш зліт

Коментарі

Ще ніхто нічого не написав, ви можете стати першими!

Написати коментар [відмінити відповідь]